Gabriella V. Mastoris


juli 2012

I miss you ;(

Hei folkens <3 Vel, nå har det blitt blogging sånn annenhver dag, men igår så fikk jeg ikke blogget for jeg var egentlig litt lei meg. Igår hadde gudmoren min bursdag, men jeg kunne ikke feire det med henne heller i år for hun gikk fra oss den 21.juli i 2005. Hun døde altså 4 dager etter at hun hadde fylt 66 år. Ganske ung ikke sant? Jeg savner henne så kjempemye og jeg har egentlig aldri kommet over døden hennes, ikke engang etter syv år, jeg bare klarer det ikke. Hun bodde i huset rett forbi mitt hus, så i helgene så sov jeg over hos henne også var jeg egentlig hver dag med henne. Jeg vasket verandaen hennes når jeg kjedet meg (pleide å være sånn vaskefrikk), vi lekte og hadde det gøy, jeg elsket å få klem av henne. Men det kan jeg ikke lenger. Hun er ikke her lenger og allikevel jeg ikke vil inse det, så vet jeg det. Jeg har vist det i 7 år og desverre så kan jeg ikke forandre på noe. 


dette bildet ble tatt 27.4.1997

jeg fylte da 2 år den 14.april

jeg og gudmoren min(t.v) søsteren min og tanten min (t.h)

 

Jeg fikk vite i en alder av 10 at gudmoren min, eller "nona" so vi sier i Hellas, ble lagt inn i sykehuset for svulst i hodet, men når hun kom ut av sykehuset var hun mye bedre. Hun hadde kranglet med foreldrene mine om noe som jeg ikke helt har skjønt så jeg så henne bare en gang etter at hun kom ut av sykehuset, og det var når hun så meg komme hjem og hun kom bort til meg med en duke som var kledd som brudd. Du vre en greie under henne så snurret hun med mussik. Tre dager etter skulle jeg, mamma og pappa gå og badet og da kom en nabo av oss og ropte opp til foreldrene mine når de var på vei ned: "Katerina, Kostas Angela døde" hun kunne umulig ha vist at jeg var bare noen få meter bak foreldrene mine og jeg bare stivnet, jeg husker ingenting jeg bare husker at jeg ikke fikk til å gråte. Jeg ville ikke snakke med noen, mamma spurte meg "hørte du det?" og jeg bare sa: "det er ikke sant" og gikk ned til stranden. Når jeg gikk ut i vannet merket jeg at jeg begynte å gråte noe veldig. Jeg kunne ikke tro det. Det eneste jeg fikk vite etterhvert, var at gudmoren min døde i huset sitt, at hun bare falt ned og det var det.

Dagen etter var begravelsen. I Hellas begraver man en person dagen etter de har gått bort. Kisten var åpen og jeg insisterte på å gå bort og se henne for siste gang. Hun linte ikke på seg selv, så i 2 år så sa jeg at de hadde feil person i kisten og at hun levde et sted lykkelig og ville komme en dag tilbake til meg. Det var på en måte håpet mitt, men jeg måtte innrøme det til meg selv, jeg bare måtte for mun egen skyld.

Ifjord sommer så solgte mannen hennes huset deres og flyttet tilbake til Amerika, der han er fra. Jeg fikk ingenting av han til å huske henne ved. Jeg spurte om 50 ting, men fikk ikke en eneste. Men jeg fikk vite en ting, hun døde på en måte lykkelig. Gudmoren min elsket et sted mer enn alt, og det var hagen hennes. Hun kunne bare være i den og stele den i mange timer om dagen og det gjorde hun dagen hun døde og, til mannen hennes fant henne ligende i det beste stedet hennes på jord død.

Jeg savner henne kjempemye, hun var som en annen mor for meg. Hun var kjempeviktig og jeg elsker henne masse. Jeg vet hun er min skytsengel og passer på meg, men jeg skulle ønsket hun kunne gjøre det på jorden. 

(På søndag blir det ingen blogging for da er det 7 år siden hun gikk fra oss, så jeg skal besøke henne i graven hennes.)

Venner ;D

Hei <3 Vel, alle har jo venner ikke sant? Men denne gangen gidder jeg ikke legge ut 1000 bilder av meg med venner og sånt, men istedenfor skal jeg legge ut to ting om hva jeg har gjort i det siste for to venniner av meg ;D 

*vil gjerne ha din mening*

Vel, forleden dag en vennine av meg Reka sa at hun likte designet mitt på bloggen kjempegodt som er laget av Rikke Rye så hun fikk nettsiden hennes. Hun likte mange designs, men hun ville ha en med header så hun bestemte seg om å bruke en annen veldig flink bloggdesigner jeg fortalte henne om, nemlig KINE. Der fant hun et design hun likte kjempegodt, men viste desverre ikke åssen hun setter det inn. Da må jeg si at jeg følte meg kjempeproff når jeg fikset det for henne, for når det gjaldt mitt design, måtte jeg finne ut av alt selv xD *komplisert*

HER kan du se bloggen til Reka <3

Men, jeg fikk jo ikke være med bestevenninen min disse dagene til alt fikset seg idag (les innlegg "Rykter -.-" og "Rykter ;D" ). Så jeg bare kom helt spontant idag på at jeg skulle lage en video av oss <3 Ble ikke så veldig fornøyd med den, men håper dette er et tilfelle der tanken teller ;$ Og en del er faktisk ganske morsom synes vi da :P hihi ;p

HOPE Y'ALL ENJOY <3

 

Q: Hva syntes dere om nye bloggen til Reka? Og hva synes dere om videoen? Er litt dårlig vet xD


PS: Anonyme kommentarer slettes og ignoreres

Rykter ;D

Heisann ;D Vel, for dem som leste innlegget mitt igår som het "Rykter -.-" vet at jeg har vært ganske lei meg i det siste. For dem som ikke har det, kan gjøre det lenger ned i bloggen min for å forstå. Vel, jeg fikk snakket med moren til bestevenninen min idag og hun sa at alt skal være som før. Hun trodde på meg heldigvis og sa at alt skal være som før til noen har faste bevis for det motsatte, så jeg ligger trygt siden det ikke finnes noe som beviser det motsatte siden jeg sa sannheten til henne ;D Jippiiiiiiiii *.*

 

Kort innlegg, men er bare kjempeglad og måtte bare si det ;D

 

PS: Anonyme kommentarer slettes og ignoreres

Gratulerer med dagen Julie ;D

Heia <3 Tenkte jeg bare skulle si ifra at min kjempegode venn Julie Haugland har bursdag idag ;D Jippiiiii lille jenta mi fyller 17 år idag og det er kjempetrist at jeg ikke kan være i Norge med henne idag <3 Man fyller jo 17 bare en gang *.* Men, har tenkt å kjøpe noe kjempefint til henne her i Hellas som hun kan få når jeg er tilbake til Norge ;D Jeg drar jo tross alt herfra om 10 dager, så jeg har 9 dager på meg for å finne en fantastisk gave til henne <3 


er hun ikke veldig pen? <3

Så Julie, håper du får en kjempefin dag <3 Er kjempeglad i deg *.*

*Btw, HERkan du finne henne på facebook, vet hun blir glad om du adder henne ;D

 

PS: Anonyme kommentarer slettes og ignoreres

Rykter -.-

Godmorgen <3 Nå har jeg stått opp og spiser iskrem til frokost mens mamma venter på at jeg skal ned og badet med henne, men det husket jeg nettopp at jeg ikke kan for denne sommerferien,har jeg bestemt meg om å ha engelsktimer for å forbedre mine "writing skills". Det som da er teit, er at jeg har lekser jeg må gjøre og det hadde jeg jo selvfølgelig glemt alt om ;/

Men, men...det er vel ikke noe å gjøre med. Men det jeg ville snakke om i dette innlegget, er noe som jeg synes er veldig irriterende og i tider kan være veldig sårende og, nemlig RYKTER. Jeg hat vokst opp i en øy i Hellas rett utenfor Pireus. Her, er vi en øy, folk oppfører seg som om det skulle være en landsby, mens hele stedet der ut som utkanten av en by. Ingenting blir noen gang hemmelig her, gir du klem til en annen gutt mens du har kjæreste, så er ryktet spredd innen 2 timer om at du har vært utro. Om du gjør det og ikke er i et forhold, så kan det ta opp til 4 timer til rykte om at dere to har ligget sammen og du som jente er da en h"#%e. Det høres jo helt forferdelig ut jeg vet, og eneste trøst for oss som har vokst opp her er at om de bryr seg så mye at de snakker dritt om deg så er du i ganske høyt standart. Med andre ord, jenter er skalu på deg og vil være deg mens gutter vil bare ha en sjanse med deg. Du er det ingen kan oppnå på en måte.

Når jeg bodde her til jeg var 15, så var jeg veldig tynn og hadde den fineste kroppen på øya. Noe som jenter ikke likte, men det gjorde guttene. Jeg ble kalt for h#$%e, guttestjeler osv. Det ser sånn ut at gutter dumpet kjærestene sine for å få en sjanse med meg, allikevel om de ikke gjorde det og jeg må inrømmer at det å vokse opp som en person som alle gutter liker og plutselig når jeg flytter til Norge, så må jeg vente 1 år til en gutt liker meg. Fra dagen jeg kom hit har jeg fått mld fra 4 gutter som vil ut med meg og sånt, mens i Norge skjer det aldri.

*Ikke at jeg bryr meg nå da, jeg er lissom i et forhold*

Men, de ryktene har nå klart å ta fra meg bestevenninen min, for moren hennes vil plutselig ikke at vi snakker sammen. Dere skjønner det er denne gutten fra Aten som sier at han har snakket med meg på facebook og på mobben, men jeg aner ikke hvem han er, og han sier forskjellige ting om meg. Han sa de tingene til en venn av meg og han støttet meg <3 Men så dro den vennen min hjem til bestevennen hans (som er dessvere eksen min og forloveden til eks-bestevennina mi) og spurte han og forloveden hans hvem bestevenninen min var, så sa han til bestevennen hans hva han fikk høre. Han sa det igjen til forloveden hans/eks-bestevinnen min, og hun gikk da rundt og sa at jeg og den bestevenninen jeg har nå hadde planlagt noe med 2 gutter (do I need to say more?) og da blandet de bestevenninen min, noe som alle blogglesere, kan forstå at moren hennes ikke likte. Jeg snakket med moren hennes og fortalte henne hele denne historien selv, men det virker som om hun tror noe helt annet om meg, og det er veldig sårende. Hvorfor skal noen si sånt om meg? 


et av favorittbildene mine med bestevennina mi, syntes det passet nå

i bildet så står det "If you are gonna give a 'fuck, do it with style"

*Reklame for neglene mine xD *

 

Jeg vil ikke miste den ene personen som har vært der for meg hele tiden og jeg har vært der for henne. Det er bare ikke rettferdig! Og moren hennes har jo alltid blandet seg litt for mye. Istedenfor å la datteren hennes være en ungdom i fred, så har hun klart å gjøre henne anstedig av gutter og mamma-dalt. Hun må lissom løpe til moren hennes hele tiden for å ordne opp i det hun har gjort. Det er ingenting galt i å be om råd fra foreldrene, men i noen situasjoner MÅ man ordne opp SELV!!!

 

Q: Hva synes du om rykter? Hva synes du jeg skal gjøre med bestevenninen min? ;/

 

PS1: Rykter om gutter finnes bare ikke. Det er derfor jeg bare nevner jenter. 

PS2: Moren til bestevennina mi tar ikke tlf når jeg ringer ;/

PS3: Anonyme kommentarer slettes og ignorers

 

Gårsdagens sminke *.*

Halla og god kveld :3 Tenkte jeg bare skulle legge ut noen bilder av hvordan sminken min var igår. Man kan ikke se den så særlig bra, men det teller a jeg husket å legge det ut ikke sant? ;p Bloggleserne mine vet at jeg blogger sjeldent, så det er jo noe nytt at jeg faktisk har blogget 4 ganger på EN uke ;O hihi ;D

Anyway, her kommer bildene ;)


haha :P sykt LOL bildet xD øyskygge: hvit over hele og lilla ved sidene


sølv blyant under øynene, sort maskara, foundation og rouge ;$


så tenkte jeg dere kunne se hvor sosial jeg KAN være xD haha :P

 

*Gidder ikke skrive merkene på sminken, for vurderer å laste opp en sminkevideo der jeg forklarer alt ved måneden September. 

Btw, en ting jeg elsker med kjæresten min når det kommer til sminke? Han sier han ikke ser forskjell på meg sminket og ikke, for jeg sminker meg så naturlig ;$ hihi ;p

 

Q: Hva synes du om sminken da? ;D Er du enig med Ludvig? (kjæresten min) *Blir ikke sur eller lei meg om du ikke er det xD

 

PS1: Jeg vet jeg har lovet dere en videoblogg i over en måned, da pc'n klikka, men den har jeg dessvere ikke tilgjengelig nå siden den er på kameraet til bestevennina min ;$ Sorry <3

PS2: Anonyme kommentarer slettes og ignoreres

Kveldens outfits ;)

Halla ;3 Nå har prinsen min som sagt dratt hjem igjen, men jeg er fortsatt i Hellas og idag skal jeg ut å spise med familien. Pappa våknet i godt humør og bestemte seg om å være grei nok til å spandere middag på oss idag. Jeg vet det står outfitS i tittelen, men egentlig så er det et outfit som funker som mange ;)

 


bildet er ganske dårlig og jeg vet jeg ikke har kroppen for det, men det driter jeg i xD

 

Vel, det er hvordan det kan se ut, jeg er kledd som det i midten akkurat nå, men de andre funker bra om jeg blir for varm ;)

Nå er søsteren min på teorikurs for billappen og når hun er ferdig med det, skal vi hente henne og gå ut til middag ;D


Akkurat nå så koser jeg meg med iste, så skal jeg fikse meg ;D

 Så 2 bilder av meg ;D

 

Q: Hva syntes du om outfiten? ;D Hva skal du ikveld? *.*

 

PS: Anonyme kommentarer slettes og ignoreres

Sykdom??? NEI

Heisann <3 Tenkte jeg skulle blogge om et tema som jeg synes er veldig viktig, og det er sikkert for det er en del av livet mitt. Dette er noe ingen av bloggleserne mine vet om, men jeg er ikke flau over å si det, det har bare ikke skjedd enda. Jeg har nemlig ADHD i et veldig høyt nivå. Jeg sitter aldri stille, jeg har 500 tanker på en gang, og etter det testen jeg tok på BUPA viste det seg at jeg tenker så fort at jeg skjønner ikke engang at det er tanker, og det kan bli slittsomt. Men i tillegg så har ADHD'n min utviklet seg til aggresjonsproblemer som har forstyret konsentrasjonen i et veldig høyt nivå.

Jeg elsker å ha ADHD, fordi det er en del av meg, og alle de som kjenner meg vet det, og folk som blir kjent med meg skjønner det ganske fort. Jeg går heldigvis nå på Concerta som jeg må ta hver dag samme tid, men jeg får lov å slippe å ta dem på Lørdager, for jeg vil helst være meg selv vertfall en gang i uken. Jeg vet det er veldig slittsomt for andre å være med meg når jeg ikke er på medisiner, men det er nok bare noe de må takle dersom de virkelig er glad i meg. 

De som leser bloggen min, vet vel at jeg har vokst opp i Hellas, men flyttet til Norge i august 2010, 2 år siden. Men, jeg fikk ikke utredningen til tilstanden min før oktober 2011, så jeg begynte med medikasjon i en alder av 16. Men det har sine positive sider min veldig sen utredning, nemlig at jeg klarer å kontrollere meg selv ganske bra når jeg ikke er på medisiner, for jeg har blitt "tvunget" til det hele mitt liv. Men i det siste, har jeg ikke giddet å kontrolere meg på lørdager, på de medisinsfrie dagene noe som skremmer gutten min og moren min, etter at spontanheten min bestemte seg at jeg skulle ta mammas bil og så bli straffet ved å måtte vaske huset til tanten min :( (huset er 2etasjers med 7 soverom, 3 stuer, kjøkken, spisestue) det tok meg 3 dager ;O

Anyway, det jeg egentlig vil komme frem til, er at ADHD er ikke en sykdom, og jeg er dritlei av å høre folk si det. En sykdom er noe du kan bli "frisk" av, eller noe som kan ta livet av deg som AIDS og kreft. Men ADHD, er noe du mangler i hjernen på en måte. Det er en tilstand, en diagnose eller til og med noe som kan bli kalt "syndrom". Det er ikke livsfarlig, og medisidene hjelper oss med ADHD, det får oss ikke til å slutte å ha det. Og jeg vet ikke hvordan andre mennesker med den tilstanden ser på det, men jeg elsker det. Jeg ville ikke vært meg selv uten hyperaktiviteten min og jeg synes at det er gøy å være sånn. ;D <3

HER kan du finne en animasjon som forklarer hva ADHD og i dette tilfelle også ADD er.

 

PS: Anonyme kommentarer slettes og ignoreres

Sommer *.*Heisann <3 Nå har det vært sommer en stund og jeg har vært i hellas siden 21. juni. Jeg hadde faktisk startet 2 innlegg, et før jeg dro (men da stengte pc'n av strøm) og et etter at jeg dro (da mistet jeg nettet) så jeg gad ikke mer xD Men nå er klokken her 8.014 om morgen (etter min mobil) og jeg ser på den kjekke kjæresten min sove. Det er kanskje tidlig å stå opp sånn tid på en sommerdag, men når vekkeklokken min ringte på klokken 8.00 som den gjør hver dag, merket jeg at jeg ville heller på facebook og blogging enn å fortsette å sove. 

For dem som lurer, så nei.Jeg og ludvig får ikke lov å sove sammen før han har fylt 16 år. Noe som skjer den 15. oktober <3

Men han kom den 3. juli og drar imorgen. Noe som er veldig trist, spesielt siden jeg skal være her til den 26. juli, så jeg skal være uten prinsen min for 12 dager ;/ Vi trenger sikkert en sånn pause og avstand, men jeg vil ikke <3 Disse 6 dagene har vært kjempefine og vi har vært sammen hele dagen. Vi har vekket hverandre, vi har vært og badet og spist vaffler og toast, også har vi drukket Frappé og Freddoccino (dere har ikke de i Norge). I tillegg, så har vi sovet sammen i ettermiddagene om det har vært nødvendig også har vi vært på club sammen. 


oss på club <3


før klubben <3 hjemme hos meg


køddebildet utenfor klubben ;p


oss på taverna igår kveld <3


et til av oss på taverna <3


klubben fra utsiden <3 (man ser ikke så mye)


REC <3 *det var en slags konsert den kvelden*


mamma og pappa på taverna <3


mamma og amanda (søsteren min) på taverna <3


Ludvig og moren hans (Cecilie) på taverna <3

sånn går det når kjæresten skal smøre deg <3


første kvelden han var her <3 *på kafè*


dagen etter at han kom på Starbuck's i Ateen <3

 

Ok, bildene ble litt i random rekkefølge, men håper det går bra <3 Nå sover ludvig enda, men jeg sitter ute på verandaen med moren hans. Jeg blogger og hun sitter på facebook ;p 

Planen for idag, er engelsktime kl. 13.30 og etter det, skal vi badet og jeg tror jeg skal klippe det slitte i håret mitt i ettermiddag xD Får se om moren til bestevenninen min orker å gjøre det idag, siden hun vil gjerne møtte Ludvig <3

Men, men...nå er klokken 8.33 og jeg har ikke mye mer å blogge av i dette innlegget. Det kommer sikkert mer etterhvert, men ikke vær for strenge mot meg om jeg ikke gjør det. Jeg har jo tross alt ferie ;)

 

Q: Skal du på ferie eller er du allerede? Hva skal du idag?? Har du vært i hellas noen gang? *.*

 

PS: Anonyme kommentarer slettes og ignoreres.

Hei :) Jeg heter Gabriella og er halvt gresk. Jeg flyttet til Norge august 2010 og bor i Tønsberg. Jeg går på Greveskogen og er 16 år gammel. Jeg blogger om hverdagen min for nå, men det kommer mer etter hvert :) .

Legg meg til som venn
Kontakt meg på e-post

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Design laget av