Gabriella V. Mastoris


desember 2012

Drama, drama, drama...

Hallo søte deg og velkommen til mitt dramatiske innlegg! Jeg vil forstå om du ikke gidder å lese lenger enn til hit, men ville vært fint om du gadd...For jeg er så sint i det siste! Ok, du som er min leser husker sikkert innlegene mine i sommer om alt dramaet som foregikk ang. min eks-bestevennine, vel forrige uke ellerno skjedde det enda mer. 

Vel, vi hadde begynt å snakke igjen uten at moren hennes visste noe om det, men plutselig så sluttet hun å svare meg fra en dag til en annen. Jeg skjønte ingenting, men jeg bare regnet med at hun ikke kunne pga. moren sin. Til slutt så skjønte jeg det da, jeg kan jo heldigvis sette 2 og 2 sammen og jeg sendte henne en sist mld, siden en venn av meg ba meg om å gjøre det. Hun svarte og det var det. Jeg hadde ikke snakket med henne siden 28. Oktober, til moren hennes og kjæresten hennes plutselig sendte meg mld om mye rart. Kjæresten hennes sendte meg og bare sa at jeg ikke våger å sende, poke eller snakke til henne igjen. Og jeg bare svarte at han ikke kan snakke til meg på den måten når han ikke kjenner meg og at jeg ikke har snakket med henne på lenge. Mens moren hennes truet meg og sendte meg mld og sa at om jeg noengang snakket til barnet hennes igjen ville hun ringt faren min og sagt alt om meg. Bare fordi datteren hennes har en stor kjeft og har sagt til henne alt tullet (nesten) jeg har gjort. Jeg svarte til henne så pent på alle mld at man skulle tro hun var dronningen til England eller no! 

Hennes siste mld var da litt sånn: "Om du våger å ødelegge forholdet til barnet, fordi du er et FORFERDELIG menneske, så vil truingene mine bli virkelighet". Vel, der var dråpen. Jeg har aldri gjort noe som ville såret datteren hennes og jeg har heller aldri prøvd å ødelegge forholdene hennes. Derimot, har jeg vært en av de få som har prøvd å få datteren hennes til å begynne og bruke hjernen sin før hun blir til en hore! Åpenbart så har ikke moren hennes noe imot det da. Mens alle disse mld pågikk så leste jeg alt til min mor som fikk totalt hetta! Og til slutt så sendte jeg mld til hun damen og skrev at begge foreldrene mine satt ved siden av meg og at om hun fortsatte å sende til meg, så sier de at de vil anmelde henne for plaging av mindreåringer. For på alle mld ba jeg henne om å la meg være ifred og hun fortsatte. 

Hva slags mor blander seg så mye? Og hva slags mor sender mld til en 17åring og truer? Hvem tror hun at hun er? Det er mye drama alt dette, noe jeg merker jeg blir veldig sliten av. Jeg blir sint for måten hun snakket til meg på, for det at hun er en voksen kvinne på 43 gir henne ikke retten til å snakke sånn til meg. Alle de som er felles venner av meg og den jenten sier at moren hennes har et problem. Det er jo det mest åpenbare og da! Jeg er faktisk uskyldig i alt dette, så det er jo ikke noe grunn å oppføre seg sånn mot meg! 

 

Sorry for all drama <3

 

Q: Hva har du gjort i det siste?